ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η εμφυτευματολογία  είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων για την αντικατάσταση των δοντιών που έχουν χαθεί.

Η ολική ή μερική απώλεια των δοντιών διαταράσσει τη λειτουργία και την αισθητική, με συνέπειες στη σωματική και ψυχική υγεία, επιδρώντας αρνητικά στην ποιότητα της ζωής μας.

Οι προσθετικές κινητές προσθετικές εργασίες, είναι συνήθως δύσκολες στην χρήση τους και προκαλούν έλλειψη αυτοπεποίθησης σε κοινωνικό επίπεδο. Η χρήση, εναλλακτικά, ακίνητης πρόσθεσης σε εμφυτεύματα έχει πλεονεκτήματα όχι μόνο σε λειτουργικό και αισθητικό επίπεδο αλλά και στο βαθμό αυτοεκτίμησής μας.

Κατασκευασμένο από τιτάνιο, ένα μέταλλο απόλυτα βιοσυμβατό με τους ανθρώπινους ιστούς, το οδοντικό εμφύτευμα λειτουργεί σαν μια τεχνητή ρίζα πάνω στην οποία τοποθετούνται μονές στεφάνες ή γέφυρες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που μιμείται τέλεια την φυσική οδοντοφυΐα.

Με το πρωτόκολλο της MALO CLINIC (All-on-4® χειρουργική τεχνική + MALO CLINIC γέφυρα + πρωτόκολλο διατήρησης αποτελέσματος), μπορείτε να ανακτήσετε το χαμόγελο σας με μόνο μία παρέμβαση, ακόμα και αν στο παρελθόν σας έχουν συμβουλέψει ότι είναι αδύνατο να αποκτήσετε ολική αποκατάσταση μέσω εμφυτευμάτων ή ότι δεν υπάρχει επαρκές οστό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ MALO CLINIC;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα εμφυτεύματα αποτελούν την καλύτερη λύση για την αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών. Παρ’ όλα αυτά, ασθενείς με ατροφικές γνάθους συχνά αποθαρρύνονται από την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων  ή υποβάλλονται σε χρονοβόρες, επίπονες και δαπανηρές διαδικασίες τοποθέτησης οστικών μοσχευμάτων πριν την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ MALO CLINIC;

To MALO CLINIC PROTOCOL είναι μια επαναστατική μέθοδος η οποία έχει αναπτυχθεί εδώ και μια δεκαετία από τον Paulo Malo που επιτρέπει την οδοντική αποκατάσταση ασθενών που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια (ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα) με την τοποθέτηση μόνο 4 εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας.

Τα εμφυτεύματα λειτουργούν ως θεμέλιο για τη γέφυρα MALO CLINIC Bridge πάνω στην οποία τοποθετούνται δόντια παρόμοια με τα φυσικά. Με την συγκεκριμένη μέθοδο σταθεροποιούνται οι διαστάσεις των οστών, κρατώντας την άνω και κάτω γνάθο υγιή. Τοποθετώντας τα δύο οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση 45ο, η τεχνική All-on-4® καθιστά δυνατή την τοποθέτηση σταθερών δοντιών σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων.

Το αποτέλεσμα είναι μια ακίνητη-σταθερή προσθετική εργασία, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική και τοποθετείται άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ:

Αυτή η χειρουργική τεχνική δημιουργήθηκε από τον Dr.Paulo Malo και την ομάδα του. Κάθε χρόνο βελτιώνουμε τη συγκεκριμένη μέθοδο η οποία έχει αναπτυχθεί το 1993 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον τομέα της στοματικής αποκατάστασης. Η MALO CLINIC εκπαιδεύει γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι όμως όλοι ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις και ούτε όλοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Η αποκατάσταση με ακίνητη προσθετική έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η τεχνογνωσία στον τομέα αυτό έχει ενσωματωθεί σε ένα μοναδικό και καινοτόμο πρωτόκολλο, το πρωτόκολλο της MALO CLINIC.

Δημιουργούμε και πατεντάρουμε εμφυτεύματα, χειρουργικά εργαλεία και προσθετικά εξαρτήματα.

Όταν σας παρέχετε η υπηρεσία των Ζυγωματικών Εμφυτευμάτων ή τοποθετείται ένα εμφύτευμα Nobel Speedy αυτά έχουν σχεδιαστεί στην Πορτογαλία από την ομάδα της MALO CLINIC.

Η γέφυρα MALO CLINIC έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη ακίνητη προσθετική εργασία σε εμφυτεύματα παγκοσμίως.

Όταν επιλέξετε να τοποθετήσετε σταθερά δόντια διαλέξτε αυτά τα οποία δείχνουν φυσικά και είναι απολύτως λειτουργικά. Στη ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC δεν εγγυόμαστε μόνο την εξεύρεση λύσεων για τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις, αλλά επίσης προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές συνοδευόμενες από άριστες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογία αιχμής.

Το γεγονός ότι είμαστε οι συγγραφείς περισσοτέρων από 70 επιστημονικών δημοσιεύσεων είναι μια επιπρόσθετη απόδειξη της παγκόσμιας αναγνώρισής μας στην Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.