Ποιοι Είμαστε

THE ART OF CREATING SMILES
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ λειτουργεί από το 2004 στα Ιωάννινα εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών της ΒΔ Ελλάδας.

Αποτελεί το πρώτο επίσημα αδειοδοτημένο Πολυοδοντιατρείο στην περιοχή μας και το πρώτο πλήρως οργανωμένο τμήμα οδοντικών εμφυτευμάτων με τις εξειδικεύσεις της Προσθετικής & Χειρουργικής Εμφυτευμάτων.

Η MALO CLINIC ιδρύθηκε το 1995 από τον Paulo Malo, είναι αναγνωρισμένη για την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες υπηρεσίες της, έχει παρουσία σε 6 ηπείρους και σε πάνω από 20 χώρες.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αναπτύξει τις σημαντικότερες τεχνικές στο τομέα της εμφυτευματολογίας, όπως το πρωτόκολλο Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης All-on-4®, την μέθοδο άμεσης εμφύτευσης, τα ειδικά εμφυτεύματα NobelSpeedy και τα ζυγωματικά εμφυτεύματα.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις πλέον εξελιγμένες και καινοτόμες υπηρεσίες εμφυτευματολογίας στα Ιατρεία της σε Αθήνα και Ιωάννινα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΡΕΥΝΑ

Με 23 χρόνια εμπειρία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας επαναστατικές και καινοτόμες χειρουργικές μεθόδους, αποτελούμε κέντρο διεθνής αναφοράς.

Το αποτέλεσμα:

Διάφοροι τύποι εμφυτευμάτων, εξαρτημάτων και προσθετικών εργασιών σχεδιάστηκαν, πατενταρίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τη διεθνή ιατρική κοινότητα καθώς και πάνω από 70 επιστημονικά άρθρα δημοσιεύτηκαν σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά.

Η δημιουργία της All-on-4® μεθόδου, της επαναστατικής χειρουργικής τεχνικής επιτρέπει την τοποθέτηση σταθερών δοντιών σε μία μόνο επίσκεψη. Με συνεχείς βελτιώσεις πάνω από δύο δεκαετιών η All-on-4® τεχνική έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό και πρωτοπόρο πρωτόκολλο.

Μέσω της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας της MALO CLINIC, ο Paulo Malo και η ομάδα του έχουν διακριθεί για την συνεισφορά τους λαμβάνοντας εθνικά και διεθνή βραβεία αλλά και διακρίσεις.

Η καινοτομία διακρίνει τον ηγέτη από τον ακόλουθο.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η MALO CLINIC επενδύει στην υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών, στον εξοπλισμό, στη διαμόρφωση χώρων με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Επειδή πιστεύουμε ότι αξίζετε εξατομικευμένες υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, όλοι οι συνεργάτες μας δεσμεύονται να κάνουν κάθε επίσκεψη σας ευχάριστη και υψηλότερη των προσδοκιών σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους εσάς που μας επισκέπτεστε ασθενείς και συνοδούς, τη μέγιστη ικανοποίηση. Μπορείτε να απολαύσετε την επίσκεψη σας στους μοντέρνους και κομψούς χώρους μας, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί με την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να εγγυηθούν την άνεση σας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ

Δρ. Κατερίνα Παντούλη

Επικεφαλής Προσθετικού Τμήματος

ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC

Εκπαίδευση

DDS, MSc & Specialty NE, USA

IMPLANTOLOGIST

Δρ. Νικόλαος Ράπτης

Επικεφαλής Τμήματος Χειρουργικής Εμφυτευμάτων

MALO CLINIC Greece & Frontida LP

Εκπαίδευση

DDS, MSc & Specialty Athens, GR